Grønt nivå!

Fra og med mandag 31.januar blir det grønt nivå med normale åpningstider igjen. Åpningstiden er da kl. 6.45-16.30. NB: Det er fortsatt et høyt smittetrykk i kommunen, og åpningstider og smittenivå kan endre seg raskt, fra en dag til neste. Dette vil bli varslet foreldrene via sms. Barn med symptomer skal være hjemme.

På grønt nivå kan barn og voksne være fritt sammen i hele barnehagen, noe som også må skje for å kunne bemanne tilstrekkelig dagen gjennom.

Det er mye sykdom rundt oss for tiden, og det vil være behov for å tilpasse driften etter tilgjengelig bemanning. Barnehagene i Elverum er ulikt berørt av smitte, derfor er det nå på grønt nivå opp til hver enkelt barnehage hvordan man innretter seg med tanke på åpningstider, innhold og aktivitet. 

Ved høyt fravær blant ansatte, må barnehagens ledelse vurdere behov for å stenge avdelinger, begrense åpningstider eller i verste fall stenge barnehagen. Det må til enhver tid være nok voksne på jobb for å kunne opprettholde en forsvarlig drift. 

Det er barnehagens eierstyre som står for den endelige avgjørelsen vedr. åpningstider, reduserte åpningstider eller stenging. 

Gå inn på Elverum kommune sine nettsider for å lese mer om testing, karantener osv. i forbindelse symptomer og påvist smitte. 

Mvh. styrer